Ga naar de homepage
Foto getrouwd stel

Vier de liefde in Gemeente Loon op Zand! Of je nu droomt van een intieme ceremonie in het gemeentehuis, een sprookjesach­tige locatie in de buitenlucht of een persoonlijke trouwambte­naar voor één dag, in gemeente Loon op Zand vind je alles wat je nodig hebt om je trouwdag onvergetelijk te maken.

Jullie ceremonie met een ervaren trouwambtenaar!

Gemeente Loon op Zand geeft jullie de mogelijkheid om jullie favoriete trouwambtenaar te kiezen. Ons team van ervaren trouwambtenaren staat klaar om jullie ceremonie speciaal en op maat te maken. Op www.loonopzand.nl/trouwambtena­ren stellen zij zich voor. Binnen 2 tot 4 weken voor de ceremonie zal de trouwambtenaar contact met jullie opnemen voor een persoonlijk gesprek. In dat ge­sprek leren jullie elkaar kennen en bespreken jullie alle wensen.

Een persoonlijke toets

Als je de ceremonie een extra persoonlijke toets wilt geven, is het ook mogelijk om een fami­lielid, vriend, kennis, ambtenaar uit een andere gemeente of zelf­standig trouwambtenaar te kie­zen om jullie huwelijk te voltrek­ken. Deze persoon moet worden aangewezen en/of beëdigd als trouwambtenaar voor één dag, wat wel enige administratieve stappen met zich meebrengt. Gemeente Loon op Zand zorgt ervoor dat elke “Babs-voor-een-dag” een instructie krijgt over de invulling en wettelijke aspecten van de ceremonie door een me­dewerker Burgerzaken, om zo de kwaliteit te waarborgen.

Dus, of je nu kiest voor een ge­wone ceremonie, een kosteloos huwelijk of een administratief huwelijk, Gemeente Loon op Zand biedt tal van mogelijk­heden om jouw trouwdag echt speciaal te maken. Met prach­tige trouwlocaties en ervaren trouwambtenaren om jouw ce­remonie tot leven te brengen, zal jouw huwelijkservaring in onze gemeente een herinnering zijn die je voor altijd zult koesteren. Meer informatie vind je op www.loonopzand.nl/trouwen.