Ga naar de homepage
foto uit te lucht van loon op zand

Fotograaf: Joris Buijs

U bent van harte welkom tijdens de informatiebijeenkomst over de plannen en tekeningen van het nieuwe dorpshuis in het centrum van Loon op Zand. Op woensdag 20 december 2023 om 20:15 nemen de gemeente Loon op Zand en de architecten van De Twee Snoeken en Houtman Landschapsarchitecten u mee in de nieuwe plannen, tekeningen en keuzes die gemaakt zijn voor het nieuwe dorpshuis én de openbare ruimte rondom het nieuwe dorpshuis. Tijdens de informatiebijeenkomst is er ruimte om uw vragen te stellen. Aanmelden is niet nodig.

Waar en wanneer

  • Datum en tijd: 20 december 2023, van 20:15 tot 21:15
  • Locatie: Weteringplein 1, 5175 BZ Loon op Zand
  • Programma: Ontvangst 20:15 uur. Om 20:30 trapt wethouder Suzan Mandemakers van de gemeente Loon op Zand de informatiebijeenkomst af, waarna de architecten van De Twee Snoeken en Houtman Landschapsarchitecten u meenemen in de algemene toelichting op de plannen en tekeningen.

Bent u verhinderd? Maar wilt u wel geïnformeerd worden of bent u op een andere wijze geïnteresseerd in het project? We houden u via de webpagina nieuw dorpshuis Loon op Zand op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.