Ga naar de homepage

De stijgende energieprijzen, daar heeft iedereen mee te maken. Maandelijkse energiekosten die verdubbelen: het is helaas allang geen uitzondering meer. Vooral lagere inkomens, maar ook middeninkomens merken de hoge energiekosten direct in hun portemonnee. Goed om te weten dat de overheid u in veel situaties kan ondersteunen. We hebben de mogelijkheden voor u op een rijtje gezet.

 

Vragen over energie?

Voor al uw vragen over energie opwekking en -besparing in en rond huis en advies over financieringsmogelijkheden kunt u terecht bij het ECLoZ Energieloket. Kom eens langs op vrijdagmiddag tussen 14:00 en 16:00 op Het Klavier in Kaatsheuvel. Ook kunt u op dinsdagochtend terecht met al uw vragen over energie in de bibliotheek in Loon op Zand. Het ECLoZ Energieloket maakt dan onderdeel uit van het Dinsdagochtendplein waar meerdere organisaties aanwezig zijn om vragen van inwoners te beantwoorden.

Vragen over geldzaken?

Voor vragen over geldzaken of voor hulp bij een laag inkomen kunt u terecht bij het geldloket. Iedere dinsdag van 10.00 tot 11.00 uur is deze geopend in Wijkpunt Pannenhoef in Kaatsheuvel of Wijkpunt de Doelen in Loon op Zand. Bellen mag ook. Het geldloket kunt u bereiken door contact op te nemen met het Zorgloket. U kunt ook mailen naar geldloket@loonopzand.nl. Bedankt!