Ga naar de homepage

Bij het ondernemersloket kunt u terecht voor al uw vragen over ondernemen. Stuur een e-mail of bel 0416 - 289111.

Accordion item is ingeklapt

Wanneer u als ondernemer overnachtingen aanbiedt, moet u een nachtregister bijhouden. Het bijhouden van een nachtregister staat in het Wetboek van Strafrecht. De gemeente kan vragen om de gegevens uit het nachtregister aan te leveren, bijvoorbeeld bij uw aangifte van de toeristenbelasting. Download een Excel werkmap om de benodigde gegevens bij te houden. Het is niet verplicht om dit formulier te gebruiken, u mag ook een eigen formulier of systeem gebruiken. 

Accordion item is ingeklapt

Het RBT biedt ondernemers een half jaar een gratis upgrade naar het ondernemerspakket Zilver. Met zo’n pakket wordt je onderneming vaker en nadrukkelijker in de schijnwerpers gezet. Daar hangt een prijskaartje aan, maar nu even niet.  Het RBT en de wethouders van de vier gemeenten willen ondernemers namelijk een steuntje in de rug geven na deze stormachtige tijden. Dat is kosteloos en zonder dat dat je ergens aan vast zit. Op deze pagina lees je meer over dit aanbod. 

Accordion item is ingeklapt

De coronacrisis is nog steeds in volle gang. Hiermee zijn ook de geldende maatregelen van het RIVM van kracht. De gemeente komt winkeliers graag tegemoet in hun verzoek tot het plaatsen van tent/overkappingen bij winkels, zodat klanten hieronder kunnen wachten en drukte in de winkels wordt voorkomen. Op deze pagina leest u hier meer over.