Ga naar de homepage

Donderdag 7 december 2023 is het de Dag van de Vrijwilliger. Gemeente Loon op Zand en Team Loonopzandvoorelkaar bedanken deze dag alle vrijwilligers voor hun waardevolle inzet en betrokkenheid.

Vrijwilliger maakt het verschil!

Sommigen, elke dag opnieuw, anderen zetten zich op een ander moment in. De één geeft veel tijd, de ander wat minder. Maar één ding hebben alle vrijwilligers gemeen: Ze zetten zich telkens weer én uit vrije wil in. Voor een goed doel, voor een ander. In de eigen buurt of ver daarbuiten. Bij acties en evenementen. Voor een vereniging of maatschappelijke organisatie. Gemeente Loon op Zand en Team Loonopzandvoorelkaar vinden die inzet niet vanzelfsprekend!

In Kaatsheuvel, Loon op Zand en De Moer zetten veel inwoners zich in als vrijwilliger

Vrijwiligersorganisaties, maatschappelijke organisaties en verenigingen bedanken ieder op hun eigen manier hun vrijwilligers. Zo gaat Team ‘Loon op Zand voor elkaar’ 7 december op pad om vrijwilligers, die zich daarvoor hebben aangemeld, persoonlijk te ontmoeten en te bedanken.

Wie goed doet…

Om álle vrijwilligers, goed-doeners en impactmakers in gemeente Loon op Zand te bedanken voor hun inzet, deelt vrijwilligersplatform Loonopzandvoorelkaar bovendien een digitale adventkalender uit. De cadeautjes zijn gedoneerd door het bedrijfsleven. “We vinden het geweldig dat er afgelopen jaar zoveel inwoners het verschil maakten.”, vertelt vrijwilligerscoördinator Petra van Tilborg. “Voor al die glimlachjes, kopjes koffie, gesproken woorden, gegeven knuffels, wijze raad en uurtjes inzet willen we een geluksmomentje teruggeven: een heuse ‘decemberkalender’. De kalender is er voor iedereen die afgelopen jaar het verschil maakte. We hopen met deze feestelijke attentie iedereen te bedanken én inspireren het verschil te blijven maken” De kalender staat op www.loonopzandvoorelkaar.nl

Meer over ‘Loon op Zand voor elkaar’

Loonopzandvoorelkaar is het vrijwilligersplatform voor Kaatsheuvel, Loon op Zand en De Moer. Het platform verzamelt alle hulpvragen, vrijwilligerswerk en impact activiteiten. Vraag en aanbod worden gematcht via www.loonopzandvoorelkaar.nl of via persoonlijk contact. Het team is bovendien actief in de wijken en aanwezig tijdens het Dinsdagochtenplein in Loon op Zand.