Ga naar de homepage
Met wie match jij?

Op zaterdag 7 oktober organiseert ‘Loon op Zand voor elkaar’ de vrijwilligersbeurs in Het Klavier in Kaatsheuvel. Organisaties en inwoners kunnen hieraan meedoen om hun perfecte match te vinden. De vrijwilligersbeurs wordt om 10:00 uur geopend door wethouder Tess van de Wiel en duurt tot 16:00 uur. Toegang is gratis.

Helpen maakt je happy!

Je inzetten als vrijwilliger is waardevol. Niet alleen voor de ander maar ook voor de vrijwilliger, want helpen maakt je happy! Wie zou jij graag willen helpen? Zet jouw talenten in en vind jouw match op de vrijwilligersbeurs! Dit is het moment om te ontdekken waar je jouw passie, talent, hulp kunt inzetten en waar jij het verschil kunt maken.

Team Loonopzandvoorelkaar roept je op om naar de naar de vrijwilligersbeurs te komen en het mooie en leuke vrijwilligerswerk in Kaatheuvel, Loon op Zand en De Moer te ontdekken. “We zijn benieuwd wat je te bieden hebt, helpen graag met het vinden van jouw match en beantwoorden je vragen over vrijwillige inzet”, geeft vrijwilligerscoördinator Petra van Tilborg aan.

Meet & match

Klussers, bestuursleden, horeca-tijgers, crea-bea’s, leiders, koks, spelletjesfanaten, evenementenorganisatoren, verkeersregelaars, muzikanten, eerste hulpers, regel-, administratie-, wandel-, kletsmaatjes. De organisaties die op de Vrijwilligersbeurs zijn bieden een breed pallet van mogelijkheden om jouw passie of talent in te zetten als vrijwilliger. Wil je zelf een aanbod doen? Team Loonopzandvoorelkaar brengt je graag in contact met inwoners of organisaties die je daarmee kunt ondersteunen.

Ben jij onze match?

Op de vrijwilligersbeurs staan meer dan 20 organisaties. Vertegenwoordigers van de volgende organisaties maken graag kennis met je:  Gered Gereedschap, Scouting Martin Luther King, Mijzo Eekhof, Drumband Prins Maurits, Sociaal Cultureel Centrum De Gildenbond, Klussen en Dienstencentrale, VV DESK, Verkeersregelaars Loon op Zand, De Rode Loper, Residentie Molenwijck, Oranjevieringen in de gemeente Loon op Zand, Gehandicaptenplatform KLM, Jongerencentrum Crossroads, De Venloene, EHBO-vereniging Sint Rafaël, ContourdeTwern, De Zonnebloem, Parochie H. Willibrord, ZGEM Rosagaerde, Buurthuis Pannehoef, Bende van de Witte Veer, De Geheugenwerkplaats en Team Loonopzandvoorelkaar. Bovendien zijn er online nog vele hulpvragen van andere organisaties en inwoners te vinden. 

Wat is Loon op Zand voor elkaar?

Loonopzandvoorelkaar is het vrijwilligersplatform voor Kaatsheuvel, Loon op Zand en De Moer. Jaarlijks wordt het platform meer dan 7.500 keer bezocht door iedereen die iets wil betekenen of zelf vrijwillige hulp kan gebruiken. Liever persoonlijk contact of een afspraak? Dat kan natuurlijk ook. Team Loonopzandvoorelkaar is te bereiken via telefoon 0416-280280, e-mail info@loonopzandvoorelkaar.nl en tijdens de inloopmomenten van de wijkteams. Kijk voor meer informatie op www.loonopzandvoorelkaar.nl.