Ga naar de homepage

Vier de liefde in gemeente Loon op Zand! Of je nu droomt van een intieme ceremonie in het gemeentehuis, een sprookjesachtige locatie in de buitenlucht of een persoonlijke trouwambtenaar voor één dag, in gemeente Loon op Zand vind je alles wat je nodig hebt om je trouwdag onvergetelijk te maken.

Verliefd koppel

Gemeente Loon op Zand biedt een breed scala aan trouwlocaties waar je je droomceremonie kunt laten plaatsvinden. Naast het prachtige gemeentehuis en de raadszaal, zijn er ook externe locaties die zijn aangewezen als officiële trouwlocaties. Chalet Fontaine in Kaatsheuvel, 't Maoske in De Moer, De Kiosk in Loon op Zand, Restaurant De Molen in Kaatsheuvel, Recreatiepark-Brasserie Het Genieten in Kaatsheuvel, Restaurant De Landerije in Kaatsheuvel, Het Uilennest in Loon op Zand, Het Witte Kasteel in Loon op Zand en De Suikerberg in Loon op Zand bieden allemaal betoverende omgevingen voor jouw speciale dag.

Bovendien is het ook mogelijk om in de open lucht te trouwen, met voorwaarde dat een binnenruimte beschikbaar is bij slecht weer. Zolang de gewenste huwelijkslocatie binnen de gemeentegrenzen valt, voldoet aan de gestelde vereisten en bereikbaar en traceerbaar is, kan deze dienen als "huis der gemeente" voor de huwelijksvoltrekking. Het trouwen in de open lucht voegt een extra vleugje magie toe aan je ceremonie.

Dus, of je nu kiest voor een gewone ceremonie, een kosteloos huwelijk of een administratief huwelijk, onze gemeente biedt tal van mogelijkheden om jouw trouwdag echt speciaal te maken. Met prachtige trouwlocaties en ervaren trouwambtenaren om jouw ceremonie tot leven te brengen, zal jouw huwelijkservaring in gemeente Loon op Zand een herinnering zijn die je voor altijd zult koesteren. Meer informatie vind je op www.loonopzand.nl/trouwen