Ga naar de homepage

Op 21 september en 28 september organiseert de gemeente vanaf 19.30 uur een bewonersavond in De Rode Loper in Kaatsheuvel. Woningeigenaren in Pannenhoef West en Oost kunnen dan in gesprek gaan met verschillende experts over de aanpak en financiering van woningisolatie. Ook huurders zijn welkom voor informatie en vragen over energiebesparing en woningverbetering door Casade. 

Samen naar een duurzaam Pannenhoef 

Met de wijkactie ‘Samen naar een duurzaam Pannenhoef’ vinden er vanaf september verschillende activiteiten plaats om bewoners in Pannenhoef op weg te helpen met woningisolatie en energiebesparing. Zo wil de gemeente na de bewonersavonden een buurtteam opstarten en ontvangen woningeigenaren een uitnodiging voor woningbezoek om ‘op maat’ de mogelijkheden voor woningisolatie te bespreken. Vanuit wensen en ideeën uit het buurtteam en de wijk kunnen er ook nieuwe activiteiten ontstaan.  

Op weg naar aardgasvrij 

De gemeente wil actief samenwerken met bewoners en lokale partners om woningen energiezuiniger te maken. Dit is een belangrijke stap om het energieverbruik te verminderen en woningen op termijn ook zonder aardgas te verwarmen. Pannenhoef is de eerste wijk waar we bewoners op weg helpen met het verduurzamen van hun woning. Met de kennis en ervaring die we opdoen gaan we op een later moment ook in andere wijken aan de slag. Meer weten over de wijkactie in Pannenhoef of aan de slag voor een duurzame woning? Kijk op: www.loonopzand.nl/duurzaampannenhoef.