Logo Gemeente Loon op Zand

Met de wijkteams kan de gemeente zorg en ondersteuning persoonlijker, beter en makkelijker organiseren. Elk wijkteam werkt met een vast team van specialisten die de wijk kennen. Als het nodig is, brengen zij u in contact met een organisatie die verder kan helpen.

Accordion item is ingeklapt

Vanaf 8 september starten de wijkteams de spreekuren weer op. U kunt het spreekuur echter alleen bezoeken op afspraak. Zomaar binnenlopen is, vanwege de coronamaatregelen, nog niet mogelijk. Tijdens de afspraak houdt iedereen 1,5 meter afstand. Bij klachten blijft u thuis en laat u zichzelf testen. Alleen zo krijgen we samen corona onder controle.  

Bij de coördinatoren van de wijkteams kunt u met allerlei vragen over wonen, financiën, gezondheid, dagbesteding (werk, participatie, onderwijs) en gezinszaken terecht. Maar ook met vragen over bestrating, groen en veiligheid

Onder het kopje ''De drie wijkteams'' leest u de dagen en tijdstippen waarop u een afspraak kunt maken. Hiervoor belt u met de wijkcoördinatoren.

Accordion item is ingeklapt

In onze gemeente zijn er drie wijkteams met medewerkers van de gemeente Loon op Zand, Casade, politie, ContourdeTwern, Farent, Thebe, Zorggroep Elde Maasduinen en de GGD. 

Hieronder leest u de dagen en tijdstippen waarop u een afspraak kunt maken. Hiervoor belt u met de wijkcoördinatoren.

Wijkteam Kaatsheuvel West/De Moer

 • Wijken: Draaiboom, de Hil, Pannenhoef, Berndijk, het buitengebied en het centrum
 • Spreekuur op afspraak: elke dinsdag- en donderdagochtend van 09:00 tot 10.30 uur
 • Locatie: Wijkpunt Pannenhoef, Jacob van Ruysdaelstraat 14 in Kaatsheuvel
 • Wijkcoördinator: René Pagie, M. 06-46605515

Wijkteam Kaatsheuvel Oost

 • Wijken: Heikant/De Els, Loonse Vaert, ’t Rooi Durp, d’ Oude Omdraaier, de Prinsessenstraten en het buitengebied
 • Spreekuur op afspraak: elke dinsdag- en donderdagochtend van 09:00 tot 10:30 uur
 • Locatie: De Gildenbond, Monseigneur Völkerstraat 3 in Kaatsheuvel
 • Wijkcoördinator: René Pagie, M. 06-46605515

Wijkteam Loon op Zand

 • Wijken: Oud Loon, Molenwijk en het omliggende buitengebied
 • Spreekuur op afspraak: elke dinsdag- en donderdagochtend van 09:00 tot 10:30 uur
 • Locatie: De Doelen, Doelen 2 in Loon op Zand
 • Wijkcoördinator: René Pagie, M. 06-46605515

Accordion item is ingeklapt

Uw wijkteam helpt u met allerlei vragen over wonen (huisvesting), financiën (inkomen, schuld), gezondheid (lichamelijk en geestelijk), dagbesteding (werk, participatie, onderwijs) en gezinssituatie (samenstelling, opvoeding, omgang). Maar ook met vragen over bestrating, groen en veiligheid kunt u bij ze terecht. 

Accordion item is ingeklapt

Onder de slogan “Samenwerkenaandewijk” ontstaan allerlei initiatieven door inwoners uit de wijk. In de wijk zijn zij actief in buurtpreventieteams, WhatsApp groepen en buurtteams. Zij organiseren o.a. de burendag, doen mee aan adoptiegroenprojecten of organiseren de “gezellige zondagen”.

Voor een sociale activiteit in de wijk is budget beschikbaar. De wijkteams beheren deze budgetten en iedereen die een goed idee heeft, mag een aanvraag indienen. Maak hiervoor een afspraak met één van de wijkcoördinatoren. Zij kunnen u hier alles over vertellen.

Accordion item is ingeklapt

Naast de spreekuren van de wijkteams kunt u terecht bij het servicepunt Welzijn, Wonen en Zorg.