Ga naar de homepage

Als alles goed gaat, komt er genoeg geld binnen om uw rekeningen te kunnen betalen. Soms gaat er even iets mis en kunt u ineens financiële problemen krijgen. Het kan iedereen overkomen. Bent u het overzicht over uw financiën kwijt? Lukt het niet alle betalingen op tijd te doen? Natuurlijk kunt u heel veel zelf regelen, maar wij kunnen u ook helpen. Wacht vooral niet te lang met het bespreekbaar maken van uw geldzorgen. Hoe eerder u hulp zoekt, hoe makkelijker het is problemen te voorkomen of op te lossen.

Accordion item is ingeklapt

Wij kunnen u op verschillende manieren ondersteunen. Misschien zijn enkele tips voor u al genoeg. Een kennismakingsgesprek met een medewerker kan ook. Samen met u bekijken we uw situatie. Ontvangt u alles waar u recht op heeft? Zijn uw inkomsten en uitgaven in evenwicht of kunt u nog verder bezuinigen en zo ja, hoe dan? Op die manier krijgt u weer overzicht over uw inkomsten en uitgaven en meer grip op uw geld.

Als uw geldzorgen te groot zijn, dan is een schuldregeling soms nodig. Wij werken hiervoor samen met de Kredietbank Nederland. Of we zorgen voor een doorverwijzing naar de voedselbank. Ook deze hulp is gratis.

 

Accordion item is ingeklapt

Onze consulenten zijn bereikbaar via het Zorgloket. Bekijk de contactpagina van het Zorgloket wanneer u contact kunt opnemen. Of mail naar hulpbijgeldzorgen@loonopzand.nl

Accordion item is ingeklapt

De Wet gemeentelijke schuldhulpverlening (Wgs) verplicht ons samen te werken met partijen als woningverhuurders, water- en energiebedrijven en zorgverzekeraars. Loopt u bij één of meer van deze partijen een betalingsachterstand op? Dan krijgen onze consulenten een seintje. En nemen zij soms zelf contact met u op. U bepaalt natuurlijk altijd zelf of u deze hulp nodig heeft. Wij gaan heel zorgvuldig met uw gegevens om.