Ga naar de homepage

De gemeente Loon op Zand gaat op de Europalaan in Kaatsheuvel 2 rotondes aanleggen. De locaties zijn de kruising Europalaan/Dreefseweg en kruising Europalaan/Paulus Potterplein.

Accordion item is ingeklapt

Aannemersbedrijf BAM Infra Regionaal zuid uit Breda voert in opdracht van de gemeente Loon op Zand het werk uit. De uitvoering van het project is onder andere afhankelijk van de levertijden van materialen en de weersomstandigheden.

  • De werkzaamheden aan de rotonde kruising Europalaan – Paulus Potterplein zijn klaar. Alleen de aanplant van het groen moet hier nog plaatsvinden. 
  • Het plateau ter hoogte van de Vlier is inmiddels ook gerealiseerd net als de gewijzigde voorrangssituatie op de rotonde Europalaan – Marktstraat – Dodenauweg. 
  • In het voorjaar van 2024 worden de werkzaamheden aan de kruising Europalaan – Dreefseweg uitgevoerd. De exacte startdatum is maandag 25 maart 2024. De werkzaamheden zijn medio mei 2024 gereed.

Accordion item is ingeklapt

Hier treft u de uitgewerkte inrichtingstekeningen voor de nieuwe situaties.    

Accordion item is ingeklapt

Het kan natuurlijk zijn dat u vragen heeft. In dat geval kunt u deze vragen mailen naar het projectteam afdeling Infra van de gemeente Loon op Zand, e-mailadres: projectteam.infra@loonopzand.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Acquisitie over deze projectpagina wordt niet op prijs gesteld.