Ga naar de homepage

Projectinhoud

  • Bouw van ca. 92 woningen op het voormalige Van Lierterrein (koop/huurappartementen en verschillende typen koopwoningen) 
  • Gelegen in de kern Loon op Zand tussen de Bergstraat, Kerkstraat en Klokkenlaan en in het centrum 
  • Doel is realisatie van een plezierige woonbuurt voor verschillende doelgroepen, passend bij het centrum, de landelijke omgeving en de bestaande bebouwing. 

Accordion item is ingeklapt

Het stedenbouwkundig plan is uitgewerkt op basis van het programma van eisen van de gemeente. Voor de realisatie is een nieuw bestemmingsplan in voorbereiding. Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende besluiten kunt u inzien van donderdag 30 juni tot en met woensdag 10 augustus 2022 via deze link naar het plan. Iedereen kan in deze periode een zienswijze geven op het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende besluiten. Schriftelijke reacties kunt u ondertekend sturen naar: Gemeenteraad Loon op Zand, Postbus 7, 5170 AA Kaatsheuvel.

De bestemmingsplanprocedure neemt ongeveer 8 tot 9 maanden in beslag en mogelijk langer wanneer er bezwaren worden ingediend. Op www.vanlierpark.nl vindt u meer informatie over het project.

Accordion item is ingeklapt

Vragen over inschrijven of woningen: interesse@jansenbouwontwikkeling.nl

Vragen over de ruimtelijke procedure:

Adviseur ruimtelijke proceduresLoek Schaerlaeckens
Telefoonnummer0416 - 289130
E-maill.schaerlaeckens@loonopzand.nl