Ga naar de homepage

De gemeente Loon op Zand biedt een goede mix van lokale en landelijke winkelformules. Voor ieder wat wils. Daarnaast maakt een ruim aanbod supermarkten en gratis parkeren de gemeente aantrekkelijk voor een gezellig dagje winkelen.

Accordion item is ingeklapt

Kaatsheuvel staat bekend om de ruime keuze in keuken- en sanitairwinkels. Veel bezoekers komen hiervoor dan ook speciaal naar de ‘boulevard’ . In het centrum bevindt zich ook het gezellige overdekte winkelcentrum de Hoofdpoort.  

Accordion item is ingeklapt

Het toeristische dorp Loon op Zand kent een centrum met wat kleinere winkeltjes en een grote supermarkt.

Accordion item is ingeklapt

De gemeente Loon op Zand kent een volledige vrijstelling voor de zon- en feestdagen, met uitzondering van 4 mei (dodenherdenking). Op die dag dienen winkels om uiterlijk 19.00 uur gesloten te zijn.

Winkels mogen iedere dag open zijn tussen 6:00 en 22:00 uur. Winkels zijn niet verplicht om open te gaan.

Incidentele ontheffing buiten winkeltijd

In het geval dat u uw winkel voor een bijzondere gelegenheid van tijdelijke aard na 22:00 uur open wilt houden voor publiek, heeft u een ontheffing nodig. Neem hiervoor contact op  met de gemeente via info@loonopzand.nl of bel 0416 - 289111. Meer informatie vind u in onze Winkeltijdenverordening Loon op Zand 2022

Accordion item is ingeklapt

Wekelijkse boodschappen of gezellig markten? Het kan allemaal op de weekmarkten tussen 13:00 en 17:00 uur.

  • Elke vrijdagochtend op het Looiershof in Loon op Zand. Met voornamelijk vis, brood, fruit, groente en kaas.  
  • In Kaatsheuvel is de markt vanaf begin 2016 op het nieuwe Anton Pieckplein. Naast food kun je hier ook non-food kopen. 

U wilt een  plaats op de weekmarkt? U stuurt een mail naar info@loonopzand.nl ter attentie van de Marktcommissie.

Accordion item is ingeklapt

Samen met alle betrokken partijen werkt het centrummanagement er aan dat de winkelcentra aantrekkelijk blijven voor de inwoners van Loon op Zand en de bezoekers.  Zo worden er evenementen georganiseerd, hanging baskets opgehangen en is een werkgroep actief in de promotie en marketing.