Ga naar de homepage

Ondernemen is vallen, opstaan en weer doorgaan. Maar in deze onzekere en uitdagende tijden kan het zomaar gebeuren dat u als ondernemer of zzp‘er wat extra steun en advies kan gebruiken. Dan is het goed om te weten waar u terecht kan.

 ‘‘Mijn boekhouding is niet op orde. Blauwe enveloppen die de post bezorgt, durf ik niet meer te openen. ‘s Nachts lig ik vaak wakker, waardoor werken ook steeds zwaarder wordt. Wat moet ik doen om verder te kunnen?’’ Bart (47)

Maak van geldzorgen weer geldzaken

Bent u ondernemer in zwaar weer? Wacht dan niet te lang met het zoeken naar ondersteuning. Wij hebben een samenwerking met Zuidweg & Partners. Hun advies en ondersteuning is gratis voor ondernemers of zzp’ers die in de gemeente Loon op Zand wonen. Met Zuidweg heeft u een onafhankelijke en onpartijdige bemiddelaar die voor alle betrokkenen het best mogelijke resultaat wil bereiken.

Herkent u uzelf in één van de onderstaande situaties?

  • U heeft achterstanden bij de betaling van uw vaste lasten, zoals huur of zorgverzekering.
  • U heeft schulden die u niet meer kunt betalen.
  • U wordt voortdurend benaderd door incassobureaus en deurwaarders.
  • Uw schuldeisers dreigen met het aanvragen van uw faillissement.
  • U maakt uw post niet meer open.

Wacht dan niet langer met het bespreekbaar maken van uw financiële situatie.

Bereikbaarheid Zuidweg & Partners

Op werkdagen zijn ze tussen 9.00 en 17.00 uur bereikbaar op 035 – 538 53 50. Mailen kan ook naar info@zuidweg-partners.nl. Of neem een kijkje op hun website.