Ga naar de homepage

Zaterdag 28 september lijkt nog best ver weg maar als je samen met je buren iets leuks wilt organiseren voor Burendag heb je de tijd hard nodig! Begin dus op tijd- en meld je aan!

Burendag is een jaarlijks terugkerend feest voor jou, je buren en jouw buurt. Gezellig iets goeds doen voor de buurt maakt het er samen wonen leuker en veiliger.

Vergoeding van het Oranjefonds

Iedereen mag als buurt een aanvraag indienen voor een bijdrage van maximaal € 350,- van het Oranje Fonds. Kijk voor meer infor­matie en de voorwaarden op www.burendag.nl.

Vergunning nodig?

Als je een buurtactiviteit organiseert waar een melding of een ver­gunning voor nodig is dan moet dit vóór 30 juli geregeld zijn. Alle informatie hierover lees je op www.loonopzand.nl/ondernemen-en-evenementen/evenementenloket.

Nog vragen?

Heb je vragen over het organiseren van een activiteit, het aan­vragen van een vergunning, het regelen van hekken of een extra financiële bijdrage? Neem dan contact op met het wijkteam via info@pannenhoef.nl, 0416-286001 of 0416-675710. Wijkpunt Pannenhoef is iedere werkdag van 08:30 uur tot 13:00 uur bereikbaar.