Ga naar de homepage

In weekblad De Duinkoerier staat het nieuws van gemeente Loon op Zand bij Gemeentenieuws. De besluiten (bekendmakingen) van het college van B&W kunt u online bekijken. Ook kunt u zich aanmelden voor de e-mailservice van de overheid.

Accordion item is ingeklapt

De Duinkoerier online bekijken

Op de website van Uitgeverij Em. de Jong kunt u de online krant met het gemeentenieuws bekijken: www.uitgeverijemdejong.nl.

De Duinkoerier niet ontvangen

Heeft u De Duinkoerier niet ontvangen? Meld bezorgklachten rechtstreeks bij Uitgeverij Em. De Jong via het speciale telefoonnummer: 013 - 5075540. U kunt altijd een exemplaar van de Duinkoerier afhalen in het gemeentehuis. 

Accordion item is ingeklapt

Wekelijks neemt de gemeente besluiten. Deze besluiten publiceert de gemeente voor iedereen om te lezen. Dit gebeurt via www.overheid.nl. U kunt ook op de hoogte blijven van de laatste besluiten door gebruik te maken van de e-mailservice van de overheid.

E-mailservice overheid

Wilt u graag op de hoogte blijven over de besluiten van de gemeente? Meld u zich dan aan voor de e-mailservice. Dit kan via www.overheid.nl/attenderingsservice. U kunt zelf aangeven hoe vaak en welke bekendmakingen u wilt ontvangen.