Ga naar de homepage

Soms heeft u een vraag over uw financiën, toeslagen of hoe u rond kan komen met uw inkomen. Of u krijgt in uw leven te maken met een gebeurtenis waardoor uw financiële situatie flink verandert. Zoals een echtscheiding of ontslag. Dan is het fijn om te weten waar u terecht kan.

Hulp bij geldzaken

Wanneer er iets in uw (financiële) situatie verandert, is het handig om uw geldzaken op een rij te zetten. Dat geeft rust, want zo weet u altijd hoe u ervoor staat. Misschien zijn enkele tips voor u al genoeg. Neem hiervoor eens een kijkje op Wijzer in Geldzaken en op de website van het Nibud. Of doe mee met de gratis cursus ''Omgaan met geld”.

Een kennismakingsgesprek met een medewerker kan ook. Samen bekijken we uw situatie. Ontvangt u alles waar u recht op heeft? Zijn uw inkomsten en uitgaven in evenwicht of kunt u nog verder bezuinigen en zo ja, hoe dan? Op die manier krijgt u weer overzicht over uw inkomsten en uitgaven en meer grip op uw geld.

U bent altijd welkom voor gratis advies

Het geldloket kunt u bereiken door contact op te nemen met het Zorgloket. U kunt ook mailen naar geldloket@loonopzand.nl.