Ga naar de homepage

Soms heeft u een vraag over uw financiën, toeslagen of hoe u rond kan komen met uw inkomen. Of u krijgt in uw leven te maken met een gebeurtenis waardoor uw financiële situatie flink verandert. Zoals een echtscheiding of ontslag. Dan is het fijn om te weten waar u terecht kan.    

Hulp bij geldzaken

Wanneer er iets in uw (financiële) situatie verandert, is het handig om uw geldzaken weer even op een rij te zetten. Dat geeft rust, want zo weet u altijd hoe u ervoor staat. Misschien zijn enkele tips voor u al genoeg. Neem hiervoor eens een kijkje op Wijzer in Geldzaken en op de website van het Nibud.  Of doe mee met de gratis cursus ''Omgaan met geld”.

Een kennismakingsgesprek met een medewerker kan ook. Samen met u bekijken we uw situatie. Ontvangt u alles waar u recht op heeft? Zijn uw inkomsten en uitgaven in evenwicht of kunt u nog verder bezuinigen en zo ja, hoe dan? Op die manier krijgt u weer overzicht over uw inkomsten en uitgaven en meer grip op uw geld.

U bent altijd welkom voor gratis advies

Kom hiervoor langs bij het geldloket. Iedere dinsdag van 10.00 tot 11.00 uur is deze geopend in Wijkpunt Pannenhoef in Kaatsheuvel of Wijkpunt de Doelen in Loon op Zand. Bellen of een WhatsApp sturen mag ook. Het geldloket is van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur bereikbaar op 06 - 1172 4881 en op 06 - 2564 2645. Of stuur een e-mail naar geldloket@loonopzand.nl.

Ondernemer of ZZP’er?

Bent u een ondernemer of ZZP’er met vragen over geldzaken? Lees dan verder op de pagina ondernemers en ZZP'ers met geldzorgen.