Logo Gemeente Loon op Zand

In de gemeente Loon op Zand gelden regels over het uitlaten van honden. Op 4 februari 2016 stelde de gemeenteraad een nieuw hondenbeleid vast.

Accordion item is ingeklapt

Accordion item is ingeklapt

Het college besloot op 16 februari 2016 om de locaties van losloopvelden en hondentoiletten aan te wijzen in de wijken. Voor het bepalen van de locaties gebruikt de gemeente richtlijnen uit het hondenbeleid. U kunt op onderstaande plattegronden de voorzieningen bekijken.

Bekijk de voorzieningen op de plattegronden:

Accordion item is ingeklapt

Is er nog geen losloopveld of hondentoilet in uw omgeving? Dan kunt u samen met minimaal 5 andere hondenbezitters uit de buurt een verzoek indienen bij de gemeente. Voorwaarden zijn wel dat u een locatie op het oog hebt, er geen andere uitlaatplekken in de buurt zijn en er geen bezwaar is vanuit de buurt.  U kunt dit melden via het online formulier.

Accordion item is ingeklapt
  • Heeft u overlast van hondenpoep?
  • Of is er iets mis met een hondenuitlaatplaats?
  • Deze en andere meldingen over honden, hondenpoep en de uitlaatplaatsen kunt u online doorgeven. Open het online formulier.

Accordion item is ingeklapt

Heeft u vragen over het hondenbeleid of over het uitlaten van honden? Stuur uw vraag per e-mail naar: info@loonopzand.nl.