housearrow-whitecheck-roundarrow-redarrow-yellowfilepluscircle-clock circle-phonesearchLayer 1

De rekenkamercommissie bestaat uit de volgende personen:

  • De heer drs. J.N.M. (John) Verhoeven (voorzitter) is zelfstandig adviseur op het gebied van vastgoed en tevens voorzitter van de rekenkamercommissie van de gemeente Meierijstad en de gezamenlijke rekenkamercommissie van Gemert-Bakel en Laarbeek.
  • Mevrouw drs. J. (Judith) Hendrickx is werkzaam als zelfstandig adviseur en onderzoeker. Daarnaast is zij raadslid in de gemeenteraad van 's-Hertogenbosch, lid van het algemeen bestuur van Waterschap Aa en Maas, lid van de rekenkamercommissie Venray en lid van de Rekenkamer Weert. 
  • Mevrouw drs. D.M.H. (DaniĆ«lle) van Dongen is werkzaam als secretaris-onderzoeker bij de rekenkamer van gemeente Tilburg. 
  • De heer drs. C. (Kees) van Rietschoten is werkzaam als secretaris en onderzoeker bij het Hoogheemraadschap van Rijnland en het Waterschap Zuiderzeeland. 
  • De heer T. Siermann is de secretaris-onderzoeker van de rekenkamercommissie. Hij is te bereiken via griffie@loonopzand.nl   of telefoonnummer 0416289218

Heeft u een suggestie voor een onderzoek, een vraag over een rapport of een andere vraag? Neem dan contact op met Tijmen Siermann via griffie@loonopzand.nl  of telefoonnummer 0416289218

mill-tailormade association-rosy