Ga naar de homepage

Vanaf 31 januari zitten iedere dinsdagochtend verschillende organisaties bij elkaar in de Bibliotheek Loon op Zand om inwoners verder te helpen. Bezoekers kunnen tijdens het ‘Dinsdagochtendplein’ informatie, advies of hulp krijgen op het gebied van zorg, welzijn, taal, beter leren lezen of rekenen, digitale vaardigheden, vrijwilligerswerk of organisatie van buurtactiviteiten. Iedereen is van harte welkom om binnen te lopen, ook voor een kopje koffie, om een krantje te lezen of andere mensen te ontmoeten.

Praktische informatie

  • Wanneer: Elke dinsdagochtend
  • Tijd: 10.00 - 12.00 uur
  • Locatie: De Bibliotheek Loon op Zand, Kloosterstraat 2
  • Meer informatie: www.samenwerkenaandewijk.nl

Elkaar helpen en uitwisselen op één plek

Het Dinsdagochtendplein brengt inwoners, vrijwilligers en professionals samen om elkaar te helpen, ideeën uit te wisselen of activiteiten op te starten. Een aantal organisaties heeft het inloopspreekuur naar het Dinsdagochtendplein verplaatst, zodat inwoners op één plek en één tijdstip met al hun vragen (en aanbod) terecht kunnen. Organisaties en vrijwilligers kunnen bezoekers ook direct doorverwijzen naar elkaar en naar activiteiten in de buurt.

 

Het Dinsdagochtendplein is een gezamenlijk initiatief van ContourdeTwern, Wijkteam Loon op Zand, De Bibliotheek Midden Brabant, Taalhuis Loon op Zand, Loonopzandvoorelkaar, gemeente Loon op Zand en de Seniorenvereniging Loon op Zand.