housearrow-whitecheck-roundarrow-redarrow-yellowfilepluscircle-clock circle-phonesearchLayer 1

We ruimen op om weer voldoende plaats te maken voor inwoners die dagelijks hun fiets in de stalling willen plaatsen. En door op te ruimen, sporen we direct gestolen fietsen op. En laten we eerlijk zijn, iedereen wil toch graag een schoon en opgeruimde fietsenstalling zien?

allen. Staat uw fiets langer dan 14 aaneengesloten dagen stil op één plek? Dan is het een weesfiets en wordt deze verwijderd.  

Op donderdag 30 april krijgen alle fietsen een label. Ook fietsen die er goed uitzien. Heeft u een label aan uw fiets en gebruikt u uw fiets gewoon? Haal dan het label van uw fiets af en uw fiets wordt dan niet verwijderd. 

Op 14 mei krijgen alle nog gelabelde fietsen een beschikking. Met deze beschikking mogen op maandag 18 mei deze fietsen worden verwijderd. Ook worden fietswrakken met én zonder label weggehaald. De verwijderde fietsen worden geregistreerd en gecontroleerd op diefstal.

U maakt een afspraak met Dianne van Sleeuwen via 0416 – 289 111 of stuur een e-mail aan d.sleeuwen@loonopzand.nl. Op het gemeentehuis betaalt u de kosten per pin (€ 25,-) voor het verwijderen van de fiets. De medewerker maakt voor u een afspraak bij de gemeentewerf. Met een betalingsbewijs, legitimatie en passende fietssleutel haalt u de fiets dan op. 

De fietsen die niet voor 17 augustus worden opgehaald bij de gemeentewerf, schenken we aan goede doelen. 

Stoort u zich al een tijdje aan een overvolle fietsenstalplek? Of liggen er in uw wijk fietswrakken? Geef dit dan voor 18 mei door aan Dianne van Sleeuwen via 0416 – 289 111 of stuur een e-mail aan d.sleeuwen@loonopzand.nl. Ook voor vragen is zij bereikbaar. 

mill-tailormade association-rosy