housearrow-whitecheck-roundarrow-redarrow-yellowfilepluscircle-clock circle-phonesearchLayer 1

Zorgen voor elkaar - gratis budgethulp


Hulp nodig bij uw geldzaken? Bent u het overzicht over uw financiën kwijt? Lukt het niet alle betalingen op tijd te doen of heeft u schulden? Onze consulenten helpen u graag met gratis budgethulp!

Samen kijken welke ondersteuning past

“Wanneer u contact met ons opneemt, maken we een afspraak met u voor een gesprek. Normaal gesproken is dit een persoonlijk gesprek bij u thuis of in het Klavier. Vanwege het coronavirus doen we dit voorlopig alleen telefonisch. Tijdens dit gesprek bekijken we uw financiële situatie. Als het u niet meer lukt om uw schulden te betalen, zoeken we samen met u een oplossing. Samen met u maken we een plan van aanpak dat past bij uw situatie.

Misschien zijn enkele tips voor u al genoeg. In ieder geval begeleiden we u tot u weer zelfstandig uw financiële huishouding kunt voeren. Wacht u vooral niet te lang met het bespreekbaar maken van uw financiële problemen. Hoe eerder u hulp zoekt, hoe makkelijker het is problemen te voorkomen of op te lossen. Uw persoonlijke gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.”

Nauwe samenwerking met anderen

De kracht van de consulenten is dat zij nauw samenwerken met andere organisaties of mensen van het wijkteam. Denk daarbij aan medewerkers van de gemeente Loon op Zand, Casade, politieteam Langstraat, Farent, Thebe, Zorggroep Elde Maasduinen, IndigoGGZ, ContourdeTwern en de GGD.

Contact met de wijkteams

Telefoon   0416 – 289 247 (alleen in de ochtend)
Mail             servicepuntwwz@loonopzand.nl
Internet      www.samenwerkenaandewijk.nl
Facebook facebook.com/samenwerkenaandewijk

P.s. de foto is gemaakt vóór de uitbraak van het coronavirus

mill-tailormade association-rosy