housearrow-whitecheck-roundarrow-redarrow-yellowfilepluscircle-clock circle-phonesearchLayer 1

We verhuizen naar Het Klavier


Er is volop bedrijvigheid rondom en in Het Klavier aan het Anton Pieckplein. De laatste hand wordt gelegd aan de inrichting en techniek. De boekenkasten van de bibliotheek zijn gevuld. De huurders die vanuit De Werft naar Het Klavier verhuizen en ContourDeTwern zijn hun spullen aan het uitpakken. De gemeente volgt vandaag. Medewerkers en bestuur verhuizen vanuit de gemeentewinkel, het Hoefijzer. Vanaf maandag 5 oktober zijn we in Het Klavier aan het werk voor de inwoners, ondernemers, verenigingen en sociaal-culturele en maatschappelijke organisaties. De Westkant blijft in de maand oktober als reservevoorziening in tact. 

Open dag zaterdag 24 oktober

Zaterdag 24 oktober organiseren gemeente Loon op Zand, Bibliotheek Midden-Brabant en ContourDeTwern een open dag. Van 10:00 uur tot 16:00 uur kunnen inwoners en andere belangstellenden kennismaken met Het Klavier en haar bewoners en gebruikers.

Sloop gemeentewinkel

Na de verhuizing komen er op 5 oktober al bouwhekken om de gemeentewinkel. Volgende week start de firma Maton De Rooy binnen de muren van de gemeentewinkel de voorbereidingen voor de sloop. Aan de buitenkant gaan ze vanaf 12 oktober aan de slag. De sloop begint aan de zijde van de voormalige brandweerkazerne. Na de sloop komt er een tijdelijk parkeerterrein op de plaats van de gemeentewinkel. 

mill-tailormade association-rosy