housearrow-whitecheck-roundarrow-redarrow-yellowfilepluscircle-clock circle-phonesearchLayer 1

Vredeswensen


Tijdens de bevrijdingsweek die 27 oktober 2019 startte, herdachten we met diverse activiteiten 75 jaar vrijheid. We plaatsten ook een wensboom in Het Klavier. Burgemeester Hanne van Aart bevestigde er als eerste haar vredeswens aan:

“Ik wens alle inwoners van onze mooie gemeente Loon op Zand een open geest toe en sociale verdraagzaamheid in onze samenleving toe. Omarm alle verschillen, accepteer elkaar zoals je zelf geaccepteerd wilt worden. Het is een enorme rijkdom om zoveel verschillen te mogen vieren!”

Samen en voor elkaar

Tot april 2020 kon je jouw vredeswens ook met ons delen. Vandaag, op deze bijzonder Bevrijdingsdag, delen we de vredeswensen die inwoners aan de wensboom bevestigden. Bekijk de vredeswensen hier. Veel van de wensen passen ook bij  deze tijd dat we inboeten op onze bewegingsvrijheid om samen corona onder controle te krijgen. 

Zo schreven inwoners: 

  • ‘’Mijn wens is dat wij goed voor die mensen zorgen die ons land weer hebben opgebouwd.’’
  • ‘’Met tolerantie komt men nader tot elkaar, maar met eigenzinnigheid niet. Dit laatste is vaak de aanleiding tot agressie! Dus laten we met z’n allen tolerant worden – dan zal het of kan het eeuwig vrede zijn!’’
  • ‘’Mijn vredeswens is liefde, samen elkaar helpen, voor elkaar klaarstaan, elkaar zien en interesse in elkaar.’’
mill-tailormade association-rosy