housearrow-whitecheck-roundarrow-redarrow-yellowfilepluscircle-clock circle-phonesearchLayer 1

Tijdelijk beheerder Werft en Wetering


Werft en Wetering gewoon open

De Werft en De Wetering blijven ook onder tijdelijk beheerder, Hydra Sport Beheer BV, gewoon open. Dit betekent dat alle geplande activiteiten volgens planning doorgaan. 

Gemeente Loon op Zand huurt ervaren partij in

De gemeente draagt vanaf 1 juni 2016 volledige verantwoordelijkheid voor de gebouwen De Werft en De Wetering. Om de gebruikers zo goed mogelijk te kunnen bedienen, huren we een tijdelijke beheerder in.  Daartoe selecteerde de gemeente afgelopen weekend een professionele partij: Hydra Sport Beheer BV uit Eindhoven. Hydra Sport bestaat ruim 25 jaar en beheert multifunctionele accommodaties, zwembaden en sporthallen in de provincies Noord-Brabant, Limburg, Utrecht en Gelderland.  Namens Hydra Sport zijn de heer John van den Boom (directeur) en Sjoerd Kersjes (financieel medewerker) de eerste aanspreekpunten. Zij zullen veelvuldig op locatie zijn om de gebouwen te beheren en exploiteren. 

Toekomst

De gemeente werkt ondertussen verder aan een definitieve oplossing voor het toekomstige beheer en de exploitatie van De Werft en De Wetering. Tot die tijd wordt de tijdelijk beheerder ingezet.

Informatie

Wilt u meer informatie? Stel uw vraag aan de gemeente via het e-mailadres: info@loonopzand.nl o.v.v. De Werft of De Wetering. Of bel met het algemene telefoonnummer: 0416 – 289111.

Nieuwsberichten

mill-tailormade association-rosy