housearrow-whitecheck-roundarrow-redarrow-yellowfilepluscircle-clock circle-phonesearchLayer 1

Stem op het ‘Beste idee’ en kies welke 10 ideeën winnen!


De beste ideeën komen vanuit de samenleving. Daarom zocht de gemeente Loon op Zand de afgelopen maanden naar vernieuwende ideeën uit haar eigen gemeenschap. Er kwamen veel creatieve ideeën binnen. Nu is het tijd om op de beste ideeën te stemmen!

Wedstrijd In oktober 2016 startte de ideeënwedstrijd ´Het beste idee voor hulp en zorg in gemeente Loon op Zand´. Op 1 maart sloot de inzendingstermijn en telden we ruim 140 inzendingen. Een selectie volgde op basis van acht criteria: innovatief, leren van ervaringen, laagdrempelig, samenwerking, uitvoering, doeltreffend, visie en zelfvoorzienend. Hieruit volgden 38 definitieve deelnemers die allemaal kans maken op een eenmalige subsidie voor het uitvoeren van hun idee.

Het publiek kiest – stem op het beste idee! Van maandag 22 mei tot en met zondag 4 juni kan iedereen stemmen op het idee van zijn/haar voorkeur. Dit kan digitaal via loonopzand.nl/hetbesteidee en via een invulstrook in de Duinkoerier. Alle ideeën worden vanaf maandag 22 mei gepresenteerd op de website. Op woensdag 24 mei en woensdag 31 mei staan de ideeën ook gepresenteerd op 2 pagina’s in de Duinkoerier. Bekendmaking winnaars Op 25 juni volgt de uitslag tijdens een besloten uitreikingsavond. Tijdens deze avond zet de gemeente de deelnemers in het zonnetje en worden de winnaars bekend gemaakt.

mill-tailormade association-rosy