housearrow-whitecheck-roundarrow-redarrow-yellowfilepluscircle-clock circle-phonesearchLayer 1

Spreekuren dementieconsulenten weer opgestart


Vanaf 11 juni 2020 zijn de spreekuren van de dementieconsulenten weer opgestart. Uiteraard volgen zij de maatregelen van het RIVM.

Dementieconsulent Kaatsheuvel

Het spreekuur is op een nieuwe locatie, nl. in de geheugenwerkplaats aan het Paulus Potterplein 42 in Kaatsheuvel (voorheen was dit in het Klavier). De spreekuren zijn op donderdag van 09.00 tot 10.00 uur en alleen op afspraak. U kunt hiervoor contact opnemen met Marlies Smulders via epm.smulders@dewever.nl of bel haar op (06) 1308 5892.

Dementieconsulent Loon op Zand

Het spreekuur is in De Doelen 2 op de eerste verdieping. Het spreekuur is op maandag van 09.00 tot 10.00 uur en alleen op afspraak. U kunt hiervoor contact opnemen met Monique Dirks via Monique.dirks@thebe.nl  of bel haar op (06) 3494 1228.

Waarvoor kunt u bij ze terecht?

De dementieconsulenten zijn wijkverpleegkundigen en begeleiden mensen met dementie en hun mantelzorgers. De consulenten bieden een luisterend oor en denken mee. De ondersteuning wordt afgestemd met de wensen en behoeften van de mensen die hulp zoeken.

Dementievriendelijke gemeente

1 op de 5 mensen krijgt dementie en daarvan woont 70% nog thuis. Daarom is aandacht voor dementie belangrijk! Samen maken we de gemeenschap in gemeente Loon op Zand dementievriendelijk. Lees meer hierover op deze pagina.

mill-tailormade association-rosy