housearrow-whitecheck-roundarrow-redarrow-yellowfilepluscircle-clock circle-phonesearchLayer 1

Ook in 2019: Klein pasje, groot effect


De gemeente Loon op Zand wil dat al haar inwoners de kans krijgen mee te doen in de samenleving. Dit kan met de Samen-Loont-pas. Dit is een regeling waarmee je tot € 300,- per kalenderjaar kunt deelnemen aan uiteenlopende activiteiten. Zo is het mogelijk voor mensen met een laag inkomen of een uitkering om wat extra’s te doen. Een bezoek aan het theater, de bioscoop of de dierentuin. Maar ook een schoolreisje, een zwemdiploma of een abonnement voor de tennisclub.

Direct aanvragen

De Samen-Loont-pas vraag je aan bij het Servicepunt Welzijn, Wonen en Zorg. Ga naar: www.loonopzand.nl/samen-loont-pas of bel 0416-289247.  Het Servicepunt Welzijn, Wonen en Zorg is  bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 8:30 uur tot 12:30 uur en op woensdag van 13:30 uur tot 17:00 uur.

Let op! Vraag je pas voor 2019 opnieuw aan 

• Heb je in 2018 al gebruik gemaakt van de Samen-Loont-pas? Vraag hem dan opnieuw aan. Dan kun je ook in 2019 weer gebruikmaken van de mooie voordelen van de pas.

• Had je in 2018 een SamenLoont-Pas en heb je de AOW leeftijd óf ontvang je een uitkering van Baanbrekers? Dan krijg je de pas in december automatisch toegestuurd. Opnieuw aanvragen is dan niet nodig.

Met de Samen-Loont-pas kun je meer, ook al heb je wat minder!

mill-tailormade association-rosy