Ga naar de homepage

Op Tweede Pinksterdag (6 juni) opent een nieuwe Beleefroute: ‘Wandelaar door 3000 jaar’. Tussen 13.00 en 15.00 uur kom je tijdens je wandeling hoofdrolspelers uit onze geschiedenis tegen. Zij brengen op unieke wijze de historie van onze gemeente tot leven. Pas maar op want misschien kom je de beruchte ‘bende van de witte veer’ tegen!

Inschrijven voor de Beleefroute op 6 juni

Wil je op 6 juni de Beleefroute lopen? Stuur dan een mail met je naam, telefoonnummer en aantal deelnemers naar marjavantrier@gmail.com. Vooraf inschrijven kan tot en met 3 juni. Inschrijven tijdens de wandelmiddag zelf kan ook, maar het aantal nog beschikbare plaatsen is beperkt. Voorkom teleurstelling en reserveer vooraf je plekje voor de theaterwandeling.

Startpunt en -tijd

We starten tussen 13.00 en 15.00 uur tegenover het oude Café de Efteling aan de Horst 51, te Kaatsheuvel. Kom je uit de buurt? Kom dan op de fiets!

Afstand

5 kilometer

Download gratis de BeleefRoutes app

Met de gratis BeleefRoutes app heb je tijdens je wandeling je persoonlijke gids op zak. Laat je verrassen door allerlei extra’s: leuke weetjes, historische anekdotes, informatie over cultuur en natuur, prikkelende vragen of uitdagende opdrachten. Raad de geluidsfragmenten, reis door de filmpjes mee naar de mooiste plekjes, geniet van de verhalen en speur mee naar de onderwerpen op de foto’s. Wist je dat er ooit grote legers door onze bossen marcheerden, of dat in dit gebied een ijzertijdboerderij is opgegraven? En wie bedacht de Efteling?

* Helaas heeft de app op dit moment een storing voor iOS. De route is uiteraard wel te wandelen met een Android telefoon en met de routekaart die je bij de start krijgt uitgereikt. We hopen dat deze storing zo snel mogelijk is opgelost.