housearrow-whitecheck-roundarrow-redarrow-yellowfilepluscircle-clock circle-phonesearchLayer 1

Voordat uw een aanvroeg doet, bekijk eerst of u het vervoer zelf kunt regelen:

  • Vraag bijvoorbeeld hulp aan familie, buren of kennissen.
  • Bespreek met andere ouders om samen te rijden

Via het digitaal loket leerlingenvervoer (zie de rode knop 'leerlingenvervoer aanvragen' bovenaan de pagina) kunt u eenvoudig een aanvraag invullen en verzenden. U ontvangt per mail een ontvangstbevestiging. In het digitale leerlingenvervoer loket kunt u ook zien of u recht heeft op leerlingenvervoer. U kunt de vergoeding voor leerlingenvervoer het hele jaar door aanvragen. Maar als u zorgt dat de aanvraag met de bijlagen vóór 1 juni bij de gemeente binnen is, dan kan de vergoeding ingaan op de 1e dag van het nieuwe schooljaar. 

U moet elk jaar opnieuw uw aanvraag insturen. Dit is ook nodig als uw kind naar een andere school gaat of als u gaat verhuizen. 

Hebben wij uw aanvraag compleet ontvangen? Dan beoordelen wij uw aanvraag. U ontvangt ons besluit per brief binnen 8 weken. In deze beschikking is vermeld of u aanspraak op vervoer heeft en welke vervoerskosten u vergoed krijgt.

Als u volgens de beschikking recht heeft op vergoeding van openbaar vervoer of fiets (eventueel met begeleiding) zullen wij aangeven hoe u die kosten kunt declareren. 

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met het digitaal loket leerlingenvervoer. Zij staan u telefonisch graag te woord van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 16.00 uur via 073 - 5231073. Of stuur een e-mail met uw vraag naar loonopzand.llv@forseti.nl . 

mill-tailormade association-rosy