housearrow-whitecheck-roundarrow-redarrow-yellowfilepluscircle-clock circle-phonesearchLayer 1

Toekomstagenda

Het is fijn wonen in onze kernen De Moer, Loon op Zand en Kaatsheuvel. Natuurlijk willen we dat dat zo blijft en dat het als het even kan nog fijner wordt. De Toekomstagenda van de gemeente Loon op Zand gaat over hoe we dat willen bereiken. Een agenda gemaakt voor en door inwoners. Heeft u ideeën over de toekomst van De Moer, Loon op Zand en Kaatsheuvel? Bouw dan mee aan de Toekomstagenda van Loon op Zand en meld u nu aan voor de startbijeenkomst op 23 oktober.

Bouw mee aan je gemeente. Meld je nu aan!

Alle inwoners van de gemeente Loon op Zand zijn van harte uitgenodigd om mee te denken over de toekomst van hun gemeente. De deelnemers gaan in groepen van ongeveer tien personen aan de slag. Alle groepen maken in eerste instantie hun eigen Toekomstagenda. Uiteindelijk worden de afzonderlijke agenda’s door de deelnemers samengevoegd tot één Toekomstagenda, dé Toekomstagenda voor Loon op Zand. Bij het maken van de toekomstagenda’s worden de groepen ondersteund door de gemeente.

Op 23 oktober is de startbijeenkomst in De Wetering in Loon op Zand. Daarna gaan de groepen aan de slag tot eind januari/begin februari. Dan presenteren zij hun eigen toekomstagenda’s. In de weken daarna maken de teams er één Toekomstagenda van die aan de gemeenteraad wordt voorgelegd. In maart neemt de raad een besluit over dé Toekomstagenda.

De Toekomstagenda die door de inwoners wordt gemaakt, wordt een zeer invloedrijk document. Alle plannen die de gemeente de komende jaren heeft moeten worden afgestemd op de Toekomstagenda.

mill-tailormade association-rosy