housearrow-whitecheck-roundarrow-redarrow-yellowfilepluscircle-clock circle-phonesearchLayer 1

De Algemene subsidieverordening

De Algemene subsidieverordening bepaalt de regels voor het aanvragen, verlenen en vaststellen van een subsidie. Door wijzigingen in de wet- en regelgeving is de huidige subsidieverordening aan vervanging toe. Alle verenigingen, stichtingen, clubs, (maatschappelijke) organisaties of personen die van de gemeente subsidie ontvangen, hebben te maken met de Algemene subsidieverordening. 

De nieuwe subsidieverordening inzien

Op de leestafel in Het Klavier, Anton Pieckplein 1 in Kaatsheuvel ligt de nieuwe conceptverordening tijdens openingstijden ter inzage. Of klik op bovenstaande button om de conceptverordening in .PDF te raadplegen.

Reageren op de concept subsidieverordening

Wij stellen uw reactie zeer op prijs. Uw reactie noemen we een zienswijze. U kunt uw zienswijze tot uiterlijk woensdag 30 januari 2019 geven. Dit kan op de volgende manieren:

  • Via e-mail naar m.vandenboogaard@loonopzand.nl
  • Per post naar gemeente Loon op Zand, Postbus 7, 5170 AA in Kaatsheuvel
  • Of telefonisch: neem dan contact op met Mark van den Boogaard via 0416-289153. Let op: vanwege vakantie kan dit alleen van 14 januari t/m 30 januari 2019

Hoe gaat het verder?

Uw ingediende zienswijze betrekken wij bij het opstellen van de definitieve versie. Het is de bedoeling dat tijdens de raadsvergadering van 28 maart 2019 de gemeenteraad de nieuwe Algemene subsidieverordening vaststelt. Vervolgens treedt deze op 1 april 2019 in werking.

Vragen

Neem dan contact op met Mark van den Boogaard via bovengenoemd e-mailadres of telefoonnummer.

mill-tailormade association-rosy