housearrow-whitecheck-roundarrow-redarrow-yellowfilepluscircle-clock circle-phonesearchLayer 1

Heeft u last van bijen of wespen? Dan kunt u het beste zoeken naar een imker die de bijen of wespen kan weghalen. Een imker in deze regio is de heer Staps, telefoonnummer 06 - 13402220. Het bestrijden van bijen of wespen is niet gratis. 

Heeft u overlast van ratten? Geef uw melding online door aan het Meldpunt Woonomgeving. Of neem tijdens kantooruren contact op via: 0416 – 289111. Het bestrijden van ratten is gratis. Lees meer over de bestrijding van ratten in de folder. Download de folder.

De eikenprocessierups is een behaarde rups die in de maanden mei tot en met augustus voorkomt. De rupsen verplaatsen zich 's nachts in groepen (in processie) op zoek naar voedsel. 

Gemeente- bomen of struiken

Ziet u de eikenprocessierups in gemeente- bomen of struiken? Meld dit online bij Meldpunt Woonomgeving of bel tijdens kantooruren: 0416 – 289111

Particuliere bomen

Ziet u de eikenprocessierups in particuliere bomen of struiken? Schakel dan een bedrijf in om de eikenprocessierups te bestrijden. Het bestrijden van de eikenprocessierups is niet gratis.

Heeft u overlast van muizen, hommels of een ander ongedierte? Bel dan naar de firma Rien Denissen, telefoonnummer 013 - 5052802 of 06 - 11075121. 

Het bestrijden van muizen, hommels of een ander ongedierte is niet gratis.

mill-tailormade association-rosy