Ga naar de homepage

Soms speelt er iets in je leven waardoor jouw financiële situatie flink verandert. Uit elkaar gaan is zo’n gebeurtenis. Als je uit elkaar gaat, komt er veel op je af. Waar moet je beginnen? Je wilt de financiën goed regelen. Voor jezelf en voor elkaar en zeker als er ook kinderen bij betrokken zijn. Wanneer jouw geldzaken goed op orde zijn, komt er rust en ruimte om al het andere goed te regelen.

“Ik kreeg de tip om de kinderalimentatie op een gezamenlijke rekening te storten. Van dit bedrag worden alle kosten van de kinderen betaald (kleding, schoolspullen, sport etc.). Zo is voor ons beiden duidelijk wat er betaald wordt van de kinderalimentatie. En ontstaan er geen vervelende discussies.“ Marianne (34)

Alsjeuitelkaargaat.nl

Op de website alsjeuitelkaargaat.nl staan veel tips. Daar vind je ook de checklist waarin alles staat wat je moet regelen als het gaat over je financiën.

Maak van geldzaken geen geldzorgen

Laat iemand met veel kennis naar de financiële afspraken voor de toekomst kijken. Is dit het beste voor jullie beiden? Zorg dat de discussie over financiën niet tussen jullie (en de kinderen) in komt te staan. Het geldloket helpt jou hierbij. Soms zijn enkele tips al genoeg om weer verder te kunnen gaan.

Gratis hulp bij geldzaken

Kom hiervoor langs bij het geldloket. Iedere dinsdag van 10.00 tot 11.00 uur is deze geopend in Wijkpunt Pannenhoef in Kaatsheuvel of Wijkpunt de Doelen in Loon op Zand. Bellen mag ook. Het geldloket bereik je door contact op te nemen met het Zorgloket. Je kunt ook mailen naar geldloket@loonopzand.nl.