Ga naar de homepage

Vanaf half augustus 2022 tot aan het voorjaar van 2023 werkt Mourik Infra B.V. aan het onderhoud op de Van Haestrechtstraat en Wielstraat.

Minder verkeersoverlast door fasering

Door de werkzaamheden op te delen in vier fases beperken we de verkeersoverlast. Fase 1 start op  29 augustus 2022 en duurt tot half november 2022. De werkzaamheden beginnen ter hoogte van de kruising Meerdijk/Wielstraat en gaan richting Hoekje. Aansluitend starten we met Fase 2 en zo verder tot en met Fase 4. Er zal dus altijd maar één wegvak afgesloten zijn.

De werkzaamheden bestaan uit:

  • Het vervangen van kabels en leidingen.
  • Vervangen van asfalt van de rijbaan.
  • Verharding van de fietspaden.

Ook leggen ze verhoogde kruispunten, drempels en versmallingen aan en planten ze nieuwe bomen.

Bereikbaarheid

Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren moet Mourik Infra B.V per fase een wegvak volledig afsluiten voor alle verkeer. Bestemmingsverkeer en nood- en hulpdiensten kunnen gebruik blijven maken van de Van Haestrechtstraat en/of Wielstraat tot aan het werkvak.

Doorgaand auto- en fietsverkeer wordt omgeleid met borden.

Vragen?

Op www.loonopzand.nl/haestrechtstraat-wielstraat vind je alle informatie rondom het project. Heb je vragen of opmerkingen over de uitvoering van het project, de werkzaamheden of ben je gewoon geïnteresseerd? Neem dan contact op met Bo Stempher van Mourik Infra. Dat kan via e-mail bo@trafficandmore.nl of telefonisch via 06 51 53 05 84. Heb je vragen voor de gemeente? Neem dan contact op met John Schoemakers of Monica van der Lans. Dat kan via e-mail projectteam.infra@loonopzand.nl of telefonisch via 0416 – 289111.