Ga naar de homepage

Er zijn in de gemeente Loon op Zand zo’n 2000 ondernemers, klein en groot, die met hun bedrijf van enorme toegevoegde waarde zijn voor onze gemeente. Ondernemers creëren immers groei, banen en welvaart. MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland. Een dag waarop ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. Daarom heeft MKB-Nederland elke derde vrijdag van november uitgeroepen tot ‘Dag van de Ondernemer’.

Dag van de Ondernemer

In 2020 vieren we de Dag van de Ondernemer op vrijdag 20 november! Dit jaar anders dan anders. Ontmoeten en vieren is door COVID-19 lastig. Daarnaast hebben sommige ondernemers het zwaar. Hun bedrijf staat stil of de omzet is door corona teruggelopen. Vanaf deze plek willen wij hen, u en alle ondernemers graag een hart onder de riem steken. Online en persoonlijk.

Wethouder Frank van Wel:
“Ondernemers zijn heel belangrijk voor onze gemeente. Daarnaast zorgen jullie in deze lastige tijd niet alleen voor jullie gezin maar ook voor jullie personeel. En dat verdient een heel groot compliment. Ik zie bij onze ondernemers veel daadkracht, doorzettingsvermogen en enorm veel creativiteit.”

Steun aan ondernemers

Ondervindt u als ondernemer de gevolgen van de maatregelen rondom het coronavirus? Lees dan op deze pagina verder voor informatie, hulp en financiële steun. Kijk ook eens op www.station88.nl. Hier kunt u zich aanmelden voor een gratis coaching gesprek of interessante webinars.