housearrow-whitecheck-roundarrow-redarrow-yellowfilepluscircle-clock circle-phonesearchLayer 1

Nomineer úw favoriet!

Wie mag van u in het zonnetje worden gezet? Kent u iemand die uitblinkt in zijn of haar rol als lid van een vereniging, ondernemer, sporter of vrijwilliger? Geef deze persoon dan op voor een van de vier categoriën: vrijwilliger, ondernemer, sport, kunst & cultuur. Nomineren kan tot 16 september.

Nomineer úw favoriet!

U nomineert iemand voor één van de vier categorieën: 

 1. Vrijwilliger
 2. Ondernemer
 3. Sport
 4. Kunst en cultuur

Per categorie volgt er één winnaar die op 25 oktober een Award in ontvangst mag nemen. Nomineer uw favoriet via het aanmeldformulier. Op het formulier vult u verschillende gegevens in. Denk van tevoren goed na wie u waarom wilt nomineren. Nomineert u iemand die wordt uitgekozen? Dan ontvangt u in september een persoonlijke uitnodiging om uzelf aan te melden voor deze wonderlijke avond in het Eftelingtheater. 

De gemeente Loon op Zand heeft een rijk cultuur- en verenigingsleven, enthousiaste ondernemers en vrijwilligers/mantelzorgers. We zijn erg trots op onze betrokken inwoners. Daar willen we op een leuke manier onze waardering voor uiten.  Iedereen kent wel iemand in zijn omgeving zich altijd met hart en ziel inzet voor anderen, zijn sport, kunst en cultuur of voor zijn bedrijf. Nomineer daarom nu úw favoriet die het verdient om in de schijnwerpers te staan!

Met uw nominatie doet u niet alleen die trouwe vrijwilliger, fanatieke sporter, enthousiaste ondernemer of cultuurvertegenwoordiger een groot plezier, maar ook uzelf! Nomineert u iemand die wordt uitgekozen? Dan ontvangt u in september een persoonlijke uitnodiging om uzelf aan te melden voor deze wonderlijke avond in het Eftelingtheater. 

Iedereen die woonachtig is in de gemeente Loon op Zand kan worden genomineerd. U kunt uzelf natuurlijk niet nomineren. Bij ‘wat zijn de spelregels’ vindt u meer informatie per categorie.

We vieren Loon op Zand beleeft op 25 oktober 2017 in de theaterzaal van de Efteling. De gemeente Loon op Zand, Rabobank de Langstraat en de Efteling nodigen direct personen en/of organisaties uit, maar ook ú bent welkom! Geef daarom úw favoriet op! Nomineert u iemand die wordt uitgekozen? Dan ontvangt u in september een persoonlijke uitnodiging om uzelf aan te melden voor deze wonderlijke avond in het Eftelingtheater. 

Op 25 oktober zijn er naast de uitreiking van de Awards ook verschillende verenigingen en artiesten die optreden. Natuurlijk zorgen we ook voor een hapje en een drankje en een wonderlijke afsluiting. Voldoende redenen om 25 oktober alvast in uw agenda te zetten!

Naast de algemene spelregels, zijn er spelregels per categorie. Vier selectiecommissies selecteren per categorie drie genomineerden voor de uitreiking op 25 oktober 2017.

Algemene spelregels 

 1. Prestaties van de deelnemers worden beoordeeld over de periode 1 januari 2015  tot  1 september 2017
 2. De periode waarin deelnemers aangemeld kunnen worden is 19 juli t/m 16 september 2017
 3. Aanmelden van deelnemers kan via het aanmeldingsformulier op de website van de gemeente Loon op Zand www.loonopzand.nl/beleeft en via de invulstrook in de Duinkoerier, in te leveren bij de gemeentelijke balie in Het Klavier, of op te sturen naar Postbus 7, 5170 AA te Kaatsheuvel
 4. Deelnemers zijn woonachtig en/of gevestigd in de gemeente Loon op Zand gedurende de aanmeldperiode
 5. Deelnemers zijn van onbesproken gedrag
 6. Deelnemers voldoen aan zoveel mogelijk categoriegebonden spelregels
 7. Uit alle aangemelde deelnemers wijzen de vier verschillende selectiecommissies drie genomineerden aan per categorie
 8. Als naar het oordeel van de selectiecommissies onvoldoende deelnemers aangemeld zijn, of dat deelnemers kwalitatief niet voldoen aan de criteria, kunnen de juryleden zelf voordrachten voor nominaties doen
 9. De selectiecommissies schrijven een eindrapport voor de winnaar en twee verliezende genomineerden van hun categorie
 10. Over de einduitslag kan niet worden gecorrespondeerd 

Vrijwilliger(s) 

 • Een individu of groep vrijwilligers die een duidelijk positieve bijdrage aan de lokale gemeenschap heeft geleverd
 • door langere tijd vrijwilligerswerk bij een of meerdere organisaties te verrichten
 • of in een korte periode een uitzonderlijke prestatie heeft/ hebben geleverd
 • en ervoor heeft/hebben gezorgd dat door deze inzet de saamhorigheid in de samenleving bevordert is en mensen met elkaar in contact komen 

Ondernemer 

 • Een ondernemer (persoon of bedrijf) die zich onderscheidt door een bijzondere prestatie te leveren
 • op een of meerdere gebieden zoals duurzaamheid, innovatie, samenwerking maatschappelijke betrokkenheid en/of voortrekkersrol in eigen branche /markt
 •  en daarmee het lokale ondernemingsklimaat in onze gemeente stimuleert
 • en een voorbeeldfunctie is voor huidige en toekomstige ondernemers 

Sport 

 • Een individu of team dat een opmerkelijke sportieve prestatie heeft geleverd
 • bij een sportvereniging binnen of buiten de gemeente Loon op Zand
 • en een voorbeeldfunctie vervullen voor inwoners van de gemeente Loon op Zand 

Kunst en cultuur

 • Een individu of groep die op één van de vele terreinen van kunst en cultuur gedurende langere tijd op kwalitatief hoog niveau actief is
 • of op dit gebied een uitzonderlijke incidentele bijdrage heeft geleverd
 • en een belangrijke bijdrage levert aan het culturele leven in onze gemeente
 • zodoende een stimulerende rol vervult of kan vervullen voor onze gemeenschap
mill-tailormade association-rosy