housearrow-whitecheck-roundarrow-redarrow-yellowfilepluscircle-clock circle-phonesearchLayer 1

Zorgen voor elkaar


Zorggroep Elde Maasduinen biedt ouderenzorg in de Venloene in Loon op Zand, in Park Vossenberg Kaatsheuvel én in de wijk. Daarnaast zijn deze locaties, buiten de coronacrisis om, een plek van ontmoeting. Wijkbewoners, familieleden, vrijwilligers en gasten zijn welkom op allerlei manieren. Bijvoorbeeld voor activiteiten. Of voor dagbestedingsvormen met indicatie. 

Kim van Hulten en Maud Goossensen zijn werkzaam als welzijnsadviseur bij Zorgroep Elde Maasduinen. Zij werken nauw samen met de wijkteams voor het delen van kennis over ouderenzorg en dementie. En op deze manier blijven zij ook op de hoogte van ontwikkelingen en vragen die in de wijk leven. 

Ondersteuning tijdens corona

Helaas loopt het in deze tijd net even wat anders dan anders. Vanwege het virus mogen wij helaas geen vrijwilligers op locatie ontvangen en liggen onze activiteiten al een tijd stil. Wij hopen hier weer mee aan de slag te gaan zodra het mag van het RIVM. 

Wij zijn blij verrast door alle mooie initiatieven die ontstaan vanuit de gemeenschap. De betrokkenheid vanuit de samenleving bij Park Vossenberg en Venloene is groot! Zowel bewoners als medewerkers worden verrast met kaartjes, bloemen, muziek en nog veel meer. Dit is hartverwarmend. 

Samen werken aan de wijk

De kracht van de wijkteams is dat zij nauw samenwerken met andere organisaties. Naast Zorggroep Elde Maasduinen is dat met de gemeente Loon op Zand, Casade, politieteam Langstraat, Thebe, Farent, IndigoGGZ, ContourdeTwern en de GGD. 

Contact met de wijkteams

Telefoon 0416 – 289 247 (alleen in de ochtend)

Mail servicepuntwwz@loonopzand.nl

Internet www.samenwerkenaandewijk.nl 

Facebook facebook.com/samenwerkenaandewijk

mill-tailormade association-rosy