housearrow-whitecheck-roundarrow-redarrow-yellowfilepluscircle-clock circle-phonesearchLayer 1

Werft en Wetering gewoon open


De Werft en De Wetering blijven ook onder tijdelijk beheerder, Exploitatie De Werft en De Wetering BV, gewoon open. Dit betekent dat alle activiteiten volgens planning doorgaan.
De gebruikers praten we bij tijdens informatieavonden op 8 en 9 juni. Zij ontvingen hiervoor een uitnodiging.

Gemeente Loon op Zand huurt ervaren partij in

De gemeente draagt vanaf 1 juni 2016 volledige verantwoordelijkheid voor de gebouwen De Werft en De Wetering. Om de gebruikers zo goed mogelijk te kunnen bedienen, huren we een tijdelijke beheerder in.  Daartoe selecteerde de gemeente een professionele partij: Hydra Sport Beheer BV uit Eindhoven. Hydra Sport bestaat ruim 25 jaar en beheert multifunctionele accommodaties, zwembaden en sporthallen in de provincies Noord-Brabant, Limburg, Utrecht en Gelderland.  Zij richtten daarvoor het bedrijf Exploitatie De Werft en De Wetering BV op. Namens de tijdelijke beheerder zijn de heer John van den Boom (directeur) en Sjoerd Kersjes (financieel medewerker) de eerste aanspreekpunten. Zij zijn veelvuldig op locatie om de gebouwen te beheren en exploiteren. 

Toekomst

De gemeente werkt ondertussen verder aan een definitieve oplossing voor het toekomstige beheer en de exploitatie van De Werft en De Wetering. Tot die tijd wordt de tijdelijk beheerder ingezet.

mill-tailormade association-rosy