housearrow-whitecheck-roundarrow-redarrow-yellowfilepluscircle-clock circle-phonesearchLayer 1

Uitnodiging evaluatie vluchtelingenopvang is verstuurd


Alle huishoudens in onze gemeente krijgen per post een uitnodiging om deel te nemen aan de evaluatie over de opvang van vluchtelingen op vakantiepark Droomgaard. De gemeente Loon op Zand wil graag weten hoe onze inwoners de opvang van vluchtelingen hebben ervaren.

Ook willen wij naar de toekomst kijken. De toestroom van vluchtelingen is nog niet voorbij. Daarom willen wij graag horen welke voorwaarden voor inwoners belangrijk zijn als er in onze gemeente opnieuw vluchtelingen opgevangen zouden worden. Op dit moment ligt er nog geen concreet verzoek.

Digitale vragenlijst voor inwoners van 18 jaar en ouder

Alle personen van 18 jaar en ouder kunnen aan de evaluatie meedoen door een digitale vragenlijst in te vullen. In de uitnodiging staat uitgelegd hoe mensen kunnen deelnemen. De vragenlijst kan tot 13 juni 2016 worden ingevuld. De uitnodiging is 26 mei verstuurd. 

Meedoen met een unieke code

Inwoners krijgen een link naar een website en een unieke code waarmee men de vragenlijst kan invullen. Door deze codes, maken we het mogelijk dat alleen inwoners uit onze gemeente kunnen deelnemen aan het onderzoek.

Hulp bij het invullen van de vragenlijst

De KBO en de Klussen en Diensten Centrale (KDC) bieden vrijblijvend hulp aan mensen die de digitale vragenlijst niet zelf kunnen invullen. 

Kaatsheuvel:
KBO: Het Klavier, Anton Pieckplein 1 (KBO-ruimte 1.17, 1e verdieping), op:

  • maandag 30 mei van 13:30 uur tot 16:30 uur;
  • woensdag 1 juni van 13:30 uur tot 16:30 uur;
  • maandag 6 juni van 13:30 uur tot 16:30 uur.

KDC: de Gildenbond, Monseigneur Völkerstraat 3, op:

  • dinsdag 31 mei van 14:00 uur tot 16:00 uur;
  • donderdag 2 juni van 19:00 uur tot 21:00 uur.

Loon op Zand:

KDC: De Venloene, De Venloene 1, op:

  • maandag 30 mei van 14:00 tot 16:00 uur;
  • woensdag 1 juni van 19:00 tot 21:00 uur.

De Moer:

KBO: Inwoners uit De Moer die hulp willen bij het invullen van de vragenlijst, kunnen voor een afspraak bellen met mevrouw Van Gorkom, telefoon 0416 - 280 488.

Verzorgingstehuizen

Verzorgingstehuizen in onze gemeente zijn apart benaderd en hebben alle informatie gekregen waarmee ze bewoners kunnen helpen die aan het onderzoek willen deelnemen. 

Bibliotheken

Mensen die geen computer met internet tot hun beschikking hebben, kunnen ook gebruik maken van de computers in de bibliotheek van Kaatsheuvel (Het Klavier, Anton Pieckplein 1) of Loon op Zand (Kloosterstraat 2).

Gegevens zijn vertrouwelijk

I&O Research, een onafhankelijk bureau voor onderzoek en advies, voert dit onderzoek voor de gemeente Loon op Zand uit. Alle gegevens behandelen wij vertrouwelijk en gebruiken wij alleen voor dit onderzoek.

Meer informatie

Meer informatie over het onderzoek is ook te vinden op www.loonopzand.nl/vluchtelingen. Via deze pagina houden we alle ontwikkelingen bij.

mill-tailormade association-rosy