housearrow-whitecheck-roundarrow-redarrow-yellowfilepluscircle-clock circle-phonesearchLayer 1

Start woonproject Westwaard 26 november


De voorbereidingen voor de ontwikkeling van de woonwijk Westwaard ( “Sweensstraat-West”) zijn klaar. In deze wijk met landelijk, dorps karakter kun je zelf een huis (laten) bouwen. Het kan ook samen met anderen, bijvoorbeeld in de vorm van CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap). 

Woonproject Westwaard van start op 26 november

De grondprijs voor een bouwkavel in Westwaard is circa € 295,00 per vierkante meter exclusief BTW    (€ 356,95 inclusief BTW).
De verkoop van de bouwkavels start zaterdag 26 november. Van 10:00 uur tot 15:00 uur ben je van harte welkom in de raadzaal in Het Klavier. Je treft er uitgebreide informatie over de woonwijk en de mogelijkheden, zoals informatie over het kopen van een bouwkavel.

Enquête woonwensen

We hebben een idee welke woningen we gaan bouwen in de woonwijk in het westelijk deel van Kaatsheuvel. Maar uiteindelijk willen we de toekomstige bewoners tevreden stellen met de juiste woningen. Daarom wilden we graag de huidige woonwensen weten van mogelijke huurders en kopers. Daarvoor gebruikten we een online enquête. Meer dan honderd mensen vulden deze in en gaven ons zo waardevolle informatie. Hartelijk dank daarvoor.  

Informatie

Meer informatie over Westwaard vind je ook op www.loonopzand.nl/westwaard

mill-tailormade association-rosy