housearrow-whitecheck-roundarrow-redarrow-yellowfilepluscircle-clock circle-phonesearchLayer 1

Start verkoop eerste bouwkavels Westwaard


Zaterdag 26 november, start de verkoop van de eerste 10 bouwkavels Westwaard. De inloop is van 10:00 uur tot 15:00 uur, in de raadzaal in Het Klavier (Anton Pieckplein 1 in Kaatsheuvel). Tijdens deze inloop inspireren en informeren we over de uitgebreide mogelijkheden in Westwaard. Inschrijven voor een bouwkavel kan tot maandag 19 december 2016, 12:00 uur.

Bouw je droom

Kaatsheuvel krijgt met Westwaard een unieke dorpsuitbreiding. Een buurt waar landelijk en dorps wonen elkaar treffen. Gemoedelijk, groen, duurzaam en bijzonder vrij in bouwopties.

Via circa 450 kavels – in fases aangeboden – biedt Westwaard woondromen voor jong en oud, stel en gezin, starters en senioren. Bewoners die straks genieten van het typerende slagenlandschap, fraaie struinpaden, spannende speelruimte, groene zichtlijnen, wuivende bomenrijen, speelse waterpartijen en subtiele hoogteverschillen. Allemaal op een steenworp afstand van het bruisende centrum van Kaatsheuvel. 

In Westwaard kun je zelf een huis (laten) bouwen. Het kan ook samen met anderen, bijvoorbeeld in de vorm van CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap). 

Kijk voor meer informatie op www.woneninwestwaard.nl

mill-tailormade association-rosy