housearrow-whitecheck-roundarrow-redarrow-yellowfilepluscircle-clock circle-phonesearchLayer 1

Ondertekening onderhoudscontract bedrijvenpark Kaatsheuvel


Op maandag 11 mei ondertekenden Stichting Ondernemend Loon op Zand en de gebiedscommissie Bedrijvenpark Kaatsheuvel een onderhoudscontract met de gemeente voor een deel van het bedrijvenpark. 
Aanleiding is de wens van de gebiedscommissie en de stichting om zelf de onderhoudskwaliteit naar een hoger niveau te tillen. Hiervoor betaalt parkmanagement de gemeente een vastgesteld bedrag per jaar.

‘Zo kan 1 en 1 toch maar mooi 3 zijn’

Hoewel het huidige onderhoudsniveau in 2016 door de raad vastgesteld, stimuleert en faciliteert de gemeente dit soort initiatieven vanuit de omgeving graag. Wethouder Gerard Bruijniks: “Het onderhoud van het groen op het bedrijfsterrein is van groot belang. Het visitekaartje van onze ondernemers. Het is dan ook uitermate mooi dat we op het bedrijvenpark Kaatsheuvel afspraken hebben kunnen maken samen met het parkmanagement het groen op een hoger niveau te gaan onderhouden. Een beetje van de gemeente en een beetje van de ondernemers. Zo kan 1 en 1 toch maar mooi 3 zijn.”

Parkmanager François van Son van Solaris Parkmanagement BV: “Ondernemers vinden het belangrijk in een prettige, representatieve werkomgeving te kunnen ondernemen en hun bezoekers te ontvangen. De uitstraling van de openbare buitenruimte is hierbij erg belangrijk en daarom kijken we er naar uit komende periode in samenwerking met de gemeente, de groenaannemer en de Parkmanager de kwaliteit van de buitenruimte een extra kwaliteitsimpuls te geven.”

Overeenkomst voor 1 jaar

De overeenkomst is voor één jaar. Na die periode evalueren de gemeente en het parkmanagement hoe het gegaan is. Als beide partijen tevreden zijn volgt een meerjarenovereenkomst.

mill-tailormade association-rosy