housearrow-whitecheck-roundarrow-redarrow-yellowfilepluscircle-clock circle-phonesearchLayer 1

Nieuw verkeersplan: wat vindt u belangrijk?


De gemeente Loon op Zand maakt een nieuw verkeersplan: het Mobiliteitsplan 2016 – 2025. In dit nieuwe plan leggen we onze visie vast over hoe we de bereikbaarheid voor de toekomst zien. Maar ook onze visie op parkeren en verkeersveiligheid. 

Uw mening is belangrijk!

Wat inwoners en ondernemers belangrijk vinden moet terugkomen in het Mobiliteitesplan 2016-2025. Om deze mening te onderzoeken stelden we een vragenlijst op. Wilt u aangeven wat u belangrijk vindt? Vul dan vóór 6 november de enquête in. Er is ook ruimte om uitleg te geven.

Heeft u hulp nodig bij het digitaal invullen van de vragenlijst? We helpen u graag. U bent van harte welkom in Het Klavier op woensdag 26 oktober en 2 november. Tussen 9:00 uur en 16:00 uur zit Mieke Cox voor u klaar om de vragenlijst met u in te vullen.

Wat doen we met de uitkomst van het onderzoek?

Om  de onderwerpen verder uit te diepen bespreken we de resultaten van de enquête met diverse partijen. We willen weten waar we extra aandacht aan moeten schenken. Bijvoorbeeld: wat moet/kan anders, en hoe is dat ‘anders’ dan?   

Vragen?

Voor vragen over het onderzoek of de vragenlijst neemt u contact op met Annelies van der Lee, beleidsmedewerker Verkeer. Zij is bereikbaar via 0416 – 289124 of via a.vanderlee@loonopzand.nl

mill-tailormade association-rosy