housearrow-whitecheck-roundarrow-redarrow-yellowfilepluscircle-clock circle-phonesearchLayer 1

Loon op Zand beleeft naar 2021


Loon op Zand beleeft wordt verplaatst van 13 mei 2020 naar 26 mei 2021. Tijdens Loon op Zand beleeft worden vrijwilligers, sporters, ondernemers en kunst- en cultuur beoefenaars in het zonnetje gezet door de gemeente. 

Eind vorig jaar werden de handen ineengeslagen met het Pleinfestival. Zo kon de gemeente gebruikmaken van de expertise en faciliteiten van het bekende jaarlijkse festival. In januari en februari werd volop genomineerd door inwoners van de gemeente. Ook bezochten de drie wethouders al enkele van de genomineerden om hen persoonlijk te vertellen dat ze kans maakten op een award.

Hele gemeenschap verdient nominatie

Wethouder Frank van Wel: “Uiteraard is het ontzettend jammer dat Loon op Zand beleeft dit jaar niet kan doorgaan. Zeker gezien de mooie lijst van genomineerden en de moeite die inwoners hiervoor hebben gedaan. Maar het zijn rare tijden, waarin onze gemeenschap nu laat zien wat ze waard is. We zien dat mensen elkaar helpen en inspireren. Zo bezien, zouden al onze inwoners eigenlijk een nominatie verdienen! Volgend jaar gaan we er een mooi feest van maken.”

Eind dit jaar worden de voorbereidingen voor de editie in 2021 weer hervat. Ook dan komt er weer een mogelijkheid om (opnieuw) bijzondere inwoners te nomineren.

 

mill-tailormade association-rosy