housearrow-whitecheck-roundarrow-redarrow-yellowfilepluscircle-clock circle-phonesearchLayer 1

Langstraatgemeenten van start met ondernemerspanel


De gemeenten Heusden, Loon op Zand en Waalwijk starten met een ondernemerspanel. Dat doen zij omdat ze ondernemers nog beter van dienst willen zijn. Het panel legt ondernemers  maximaal vier keer per jaar, maximaal 5 vragen per keer, voor. Iedere ondernemer in De Langstraat wordt van harte uitgenodigd mee te doen.  

Ondernemersklimaat versterken en kansen benutten

Het ondernemerspanel is de opvolger van de Peiling Ondernemingsklimaat (POK) uit 2016. Het panel werkt volledig digitaal en biedt ondernemers de mogelijkheid snel en eenvoudig hun mening te geven over verschillende onderwerpen binnen het economisch programma De Langstraat. Dat programma  wil het ondernemersklimaat versterken en kansen benutten. Er zijn acties opgezet in vijf  sectoren: vrijetijdseconomie, detailhandel, logistiek, metaal-en machine-industrie en schoen- en lederindustrie.  

Aanmelden ondernemerspanel 

Ondernemers die graag deelnemen aan het ondernemerspanel, maar nog geen uitnodiging hebben ontvangen kunnen zich melden via ondernemerspanel@waalwijk.nl. Zij ontvangen dan zo snel mogelijk een uitnodiging.

mill-tailormade association-rosy