housearrow-whitecheck-roundarrow-redarrow-yellowfilepluscircle-clock circle-phonesearchLayer 1

Laat jouw stem horen!


Het Innovatienetwerk Jeugd komt naar gemeente Loon op Zand. Op donderdag 10 maart 2016 van 16.00-19.00 uur vindt er een bijeenkomst plaats in De Rode Loper in Kaatsheuvel. Voel jij je verbonden met jeugd of wil je samenwerken aan betere jeugdhulp in de regio Hart van Brabant? Sluit je dan aan!

Programma

Tijdens de bijeenkomst zullen verschillende initiatiefnemers hun idee voor innovatie pitchen. Met deze pitch vragen zij financiële steun aan bij het Innovatienetwerk om het idee te testen in 100 dagen. Jij hebt tijdens de bijeenkomst direct invloed door een ‘ja’ of ‘nee’ te stemmen. De gepresenteerde ideeën gaan over thema’s als het signaleren en bespreekbaar maken van kindermishandeling, ‘social brokers’ en de participatie van jonge asielzoekers.

Wat is het Innovatienetwerk Jeugd? 

Het Innovatienetwerk Jeugd is een initiatief van Regio Hart van Brabant. Een groep van jongeren, ouders/verzorgers, professionals, vrijwilligers, ondernemers en onderzoekers werkt op een originele en praktische manier aan betere jeugdhulp in de regio. 

Ongeveer eens in de zes weken komt het netwerk bijeen. Wie een goed idee heeft, kan zijn idee daar pitchen. Het netwerk stemt en geeft feedback op het idee. De geselecteerde initiatieven krijgen ondersteuning op maat en delen hun ervaringen en kennis regelmatig met het innovatienetwerk.

Meld je nu aan!

Heb jij een idee? Wil je reageren op een plan, met een team samenwerken om een idee te testen, of ben je gewoon nieuwsgierig? In alle gevallen ben je welkom! Er wordt tijdens de bijeenkomst gezorgd voor soep en broodjes.

Kijk voor meer informatie over het innovatienetwerk, de thema’s en de bijeenkomst op de website www.innovatienetwerkjeugd.nl of meld je aan via de link.

 

 

mill-tailormade association-rosy