housearrow-whitecheck-roundarrow-redarrow-yellowfilepluscircle-clock circle-phonesearchLayer 1

Het Klavier in Kaatsheuvel ontvangt toegankelijkheidskeurmerk ITS


Het Klavier is in bezit van het toegankelijkheidskeurmerk ITS (Internationaal Toegankelijkheidssymbool). De gemeente toetste de toegankelijkheid van haar gebouw om er zeker van te zijn dat het gemeenschapshuis ook toegankelijk is voor bezoekers met een beperking. Dit keurmerk laat zien dat de fysieke toegankelijkheid van Het Klavier is getoetst en goedgekeurd. 

Burgemeester Wim Luijendijk: ‘Dit keurmerk is voor ons van grote waarde. Bij het ontwerp van Het Klavier was er al veel aandacht voor toegankelijkheid van het gemeenschapshuis, waar iedereen terecht moet kunnen. Ik ben er dan ook blij mee dat Het Klavier aan alle criteria voor toegankelijkheid voldoet'.

Toetsing

Het Klavier is gekeurd volgens de criteria van het ITS-keurmerk. Er zijn onder andere criteria voor deuren, trappen, meubels, toiletten, parkeerplaatsen en verdere inrichting van de buitenruimte. 

Het Klavier

In Het Klavier kan iedereen terecht voor burgerzaken, er vinden bestuurs- en verenigingsbijeenkomsten plaats, maar ook danslessen, theater, film- en muziekvoorstellingen. Lees meer over Het Klavier op de website: www.inhetklavier.nl

mill-tailormade association-rosy