housearrow-whitecheck-roundarrow-redarrow-yellowfilepluscircle-clock circle-phonesearchLayer 1

Gratis online coach voor mantelzorgers


Wil jij als mantelzorger meer balans tussen werk, privé en zorg? Dat kan!

Gratis online coach

Coachfriend Mantelzorg is een gratis online coachprogramma van tien weken. Je werkt, samen met een echte coach (telefonisch), aan je persoonlijke ontwikkeling en veerkracht door het doen van opdrachten. Dit kan eenvoudig thuis achter je computer. Dit helpt je om je mantelzorgtaken in balans te brengen met andere zaken die voor jou belangrijk zijn en de kans op overbelasting te verkleinen.

Aanmelden

Alle leden van MantelzorgNL mogen gratis deelnemen aan dit online programma t.w.v. €298,00. Heb je de mantelzorgwaardering van de gemeente al aangevraagd? Dan ben je automatisch lid en hoef je niets te doen. Je ontvangt binnenkort meer informatie over hoe je je aan kunt melden.

Heb je de mantelzorgwaardering van € 50,- nog niet aangevraagd? Doe dit dan vóór eind mei. Dat doe je hier. Dan kunnen wij je op tijd aanmelden en kun je Coachfriend gaan gebruiken.

Wat is MantelzorgNL

Dit is de landelijke belangenorganisatie voor mantelzorgers. Als je lid bent, betekent dit een ingang naar veel hulp, informatie en persoonlijk advies.

Nog vragen?

Meer informatie over mantelzorg én de mantelzorgwaardering van 50 euro is te vinden op www.loonopzand.nl/mantelzorg. Of mail je vraag naar mantelzorg@loonopzand.nl

mill-tailormade association-rosy