housearrow-whitecheck-roundarrow-redarrow-yellowfilepluscircle-clock circle-phonesearchLayer 1

Gratis Boeken Bezorgservice voor ouderen


Door de coronamaatregelen blijven we zoveel mogelijk thuis. De dagen zien er voor ouderen heel anders uit. Wie handig is met de online Bibliotheek, kan thuis nog volop lezen. Maar niet iedereen is ervaren genoeg met een computer of smartphone. Voor die groep is er vanaf woensdag 25 maart de Boeken Bezorgservice.

Gratis en veilige Boeken Bezorgservice

Medewerkers van de Bibliotheek Midden-Brabant bezorgen gratis boeken aan huis bij ouderen die geen gebruik kunnen maken van de online Bibliotheek. U kunt zich aanmelden voor de boeken bezorgservice als u:
• 70 jaar of ouder bent;
• Lid bent van de Bibliotheek Midden-Brabant;
• Geen gebruik kunt maken van de online Bibliotheek (e-books/LuisterBieb).

Hoe meld ik me aan?

U kunt zich van maandag t/m vrijdag tussen 09.30 – 12.00 uur telefonisch aanmelden via 013 464 85 10. Een medewerker van de bibliotheek helpt u dan verder. Zij vragen naar uw bezorgadres en op welk moment u thuis bent. Houd hiervoor uw klantnummer/bibliotheekpas bij de hand. Aan de hand van uw favoriete schrijvers, onderwerpen en genres stellen zij een boekenpakket op maat voor u samen.

Veiligheid staat voorop

Om het bezorgmoment zo veilig mogelijk te maken, zet de bezorger het boekenpakket voor uw deur, belt aan en neemt dan afstand. Als u boeken heeft die retour mogen, dan zet u deze neer op de grond voor uw voordeur. Deze boeken worden gedesinfecteerd en gaan dan 24 uur ‘in quarantaine’ voordat ze weer terug uitgeleend worden.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de gratis Boeken Bezorgservice van de bibliotheek? Lees dan hier verder.

mill-tailormade association-rosy